Online booking
Online booking

Din frisør i Aalborg Vestbyen

Luxus • Hjerte • Ekspertise

Om Frisør Knold


Frisør Knold byder på en oase af rolig og overbærende luksus sammen med et inspirerende energisk og kreativt miljø. Indehaver Olga Knold leder et meget erfarent team af frisører, stylister og skønhedseksperter. Mange har arbejdet på den internationale scene, og alle bestræber sig på at skabe en enestående oplevelse og service til vores kunder, uanset hvad deres behov måtte være.

Profilbillede af Olga Knold

Olga Knold

Frisør, indehaver

Olga formår fremkalde naturlig skønhed i hendes valg af farver og styling. Hun mestrer en lang række klippe- og stylingsteknikker og arbejder med hårets tekstur og ansigtsform for at finde og få frem hver persons indre glamour.

Profilbillede af Karin Granberg

Karin Granberg

Frisør, stylist

Karin har stor erfaring fra nogle af Danmarks mest berømte saloner i gennem de sidste 10 år. I løbet af denne tid har hun lært mestre en lang række klippeteknikker, som hun nu skræddersyer til at passe til den enkelte kundes behov.

Profilbillede af Ina Tønnesen

Ina Tønnesen

Frisør, stylist

Ina startede sin karriere hos Black & Clark i London, og er i dag blandt verdenseliten indenfor hårfarvning. Hun har arbejdet med styling til tv-shows i både England og USA. Hun har også arbejdet med hårfarvning til modeshows i både London og Paris.

Profilbillede af Basil Bernt

Basil Bernt

Frisørelev

Basil er 2. års frisørelev og er et stort talent indenfor frisørfaget. Han har helt unikke ideér til, hvordan styling og kundeservices kan løftes til nye højder.


Åbningstider


mandag: Lukket

tirsdag: 09:00 - 17:00

onsdag: 09:00 - 17:00

torsdag: 09:00 - 17:00

fredag: 09:00 - 17:00

lørdag: 08:00 - 13:00

søndag: Lukket

Lørdag er der lukket i ulige uger.

Faciliteter


Bussen holder lige ved døren

Gratis parkering lige ved døren

Let adgang for kørestolsbrugere og gangbesværede

Vi byder på kaffe og te

Massagestole

Legeområde

Pusleplads

Hunde er velkomne

Grøn salon

Ydelser og priser


Vi tilbyder en lang række hårbehandlinger

Hos Frisør Knold mester vi mange forskellige teknikker indenfor hårbehandlinger og styling. Alle vores frisører gennemgår løbende efteruddannelse, så vi altid kan tilbyde dig de seneste trends indefor hårmode.

Det siger vores kunder


Profilbillede af Jonathan Bisgaard

Jonathan Bisgaard

- Praktiserende læge

Når jeg skal have mit hår til at ligne en million, falder valget af frisør helt naturligt på Frisør Knold

Profilbillede af Sidse Fisker

Sidse Fisker

- Journalist

Ina mestrer en lang række klippe- og stylingsteknikker og arbejder med hårets tekstur og ansigtsform for at finde og få frem hver persons indre glamour


Profilbillede af Anita Jungmann

Anita Jungmann

- Kreativ direktør

Byens bedste frisør - intet mindre. Olga og hendes team er i verdenseliten inden for frisørfaget.

Månedens tilbud

I denne måned kan du frit vælge mellem økologiske hårplejeprodukter fra Urtekram. Kom ned i butikken og se hele udvalget fra Urtekram.

Ta' 3 - betal for 2
Shampoo og balsam fra Urtekram

Blog


20. august 2020

Shelene Shaer - L’Oréal Professionnel

Uddannelsen omfatter et tilpasset kursus, udviklet af Shelene selv, om hvordan man ændrer din egen tankegang og holdning til at ligge foran de forstyrrende kræfter, der påvirker frisørbranchen i hele verden. Derudover lærte Shelene frisørerne en fænomenal folieteknik, der skaber en dejlig balayageeffekt og er ideel til brug på mørkere hår. Mit kursus adresserer forstyrrelsen, der er sket i årenes løb i vores branche overalt i verden, giver råd om, hvordan salonejere og frisører kan tackle dette, og hvordan du kan øge din omsætning og din andel af virksomheden på trods af de forstyrrende faktorer - dette betyder et øget serviceniveau i frisørsalonerne og så videre, forklarer Shelene. Kurset inkluderer færdigheder og fokuserer på behovet for at frisører, som er kreative, skal foretage reelle ændringer i, hvad de gør. Du skal konstant fortsætte med at producere fremragende kreativt arbejde, da kundeloyalitet fungerer anderledes i dag. Dette kursus indeholder information, ideer og teknikker, som jeg har lært og anvendt i min egen karriere og fundet at være effektiv. Efter at have deltaget, vil du bekymre dig mindre om de forstyrrende faktorer i arbejdet i branchen og i stedet fokusere mere på dig selv, dine færdigheder og hvad der sker i din egen virksomhed. Shelene forklarer, at frisører er nødt til at starte forandringsprocessen ved at forstå sig selv og være ansvarlige for deres egne klienter. Frisører, der fokuserer på ansvarlighed, er dem, der ikke bare overlever, men trives. Din virksomhed er i dit spejl! Det handler om attitude.

05. august 2020

Eagels Haircare

Vi er stolte af at samarbejde med mærker, der forpligter sig til plantebaserede, miljømæssigt bæredygtige, ikke-giftige produkter. Amerikansk engels haircare og styling-serie. Vi er stolte af at samarbejde med mærker, der forpligter sig til plantebaserede, miljømæssigt bæredygtige, ikke-giftige produkter. Amerikansk engels haircare og styling-serie

16. juli 2020

Discover NUDE OMBRÉ

Den velkendte ombré-teknik beskriver et hårresultat, der gradvist bliver lettere fra mellemlængderne til enderne. L’Oréal Professionnel introducerer en blød og naturlig ombré med hektiske farver. Den velkendte ombré-teknik beskriver et hårresultat, der gradvist bliver lettere fra mellemlængderne til enderne. L’Oréal Professionnel introducerer en blød og naturlig ombré med hektiske farver.

01. juli 2020

Anti-Aging Hair

Det kan have været et stykke tid siden din 30-års fødselsdag, men det er meget fornuftigt at se lige så energisk og ung ud. En blød lysning af dit hår kan være den rigtige måde at opnå det. Det kan have været et stykke tid siden din 30-års fødselsdag, men det er meget fornuftigt at se lige så energisk og ung ud. En blød lysning af dit hår kan være den rigtige måde at opnå det.

Som frisør arbejder jeg én til én med et andet menneske, og mit formål er at få dem til at føle sig som en filmstjerne.

Olga Knold
Indehaver - Frisør Knold

Begivenheder


tirsdag

24. sep

kl. 19:00 - 21:00

Frisør Knold - Kastetvej 21, 9000 Aalborg

Kvindeaften: Forebyg stress

Det eneste konstante er forandring. Det stiller store krav til vores omstillingsparathed og er måske også årsagen til, at robusthed er blevet det nye sort. Robusthed kan nemlig ruste os til at håndtere forandringer, modgang og pres – og så er det en positiv og styrkebaseret måde at arbejde med stressforebyggelse på. Vi er alle robuste, men i forskellig grad. Heldigvis kan vi træne vores robusthed. Det er dog ikke bare op til den enkelte at blive psykisk robust, men noget vi kan arbejde med – sammen. Men hvad er psykisk robusthed egentligt? Og hvad kan vi konkret gøre på arbejdspladsen? Disse og en række andre spørgsmål får du svar på i det evidensbaserede foredrag, der er til jer, som vil sikre et godt psykisk arbejdsmiljø og have medarbejdere, der stortrives og præsterer. Til foredraget får I både viden om robusthed og konkrete tips og værktøjer, der både virker og er sjove at lave, og som I kan bruge med det samme – både ift. jer selv og i fællesskab på arbejdspladsen.


mandag

30. sep

kl. 15:00 - 19:00

Frisør Knold - Kastetvej 21, 9000 Aalborg

10 års jubilæum

I forbindelse med Frisør Knolds 10 års jubilæum afholdes der reception. Der vil blive serveret lidt godt til ganen i løbet af eftermiddagen. Kunder, forretningsforbindelser, familie og venner. I forbindelse med Frisør Knolds 10 års jubilæum afholdes der reception. Der vil blive serveret lidt godt til ganen i løbet af eftermiddagen. Kunder, forretningsforbindelser, familie og venner. 


tirsdag

22. okt

kl. 19:30 - 21:00

Frisør Knold - Kastetvej 21, 9000 Aalborg

Foredrag: Arbejdsglæde

Tag livsglæden med på arbejde – for arbejdsglæden kommer ikke med morgenkaffen. Undersøgelser viser, at virksomheder med sunde og glade ansatte klarer sig dobbelt så godt på deres job. Tag livsglæden med på arbejde – for arbejdsglæden kommer ikke med morgenkaffen. Undersøgelser viser, at virksomheder med sunde og glade ansatte klarer sig dobbelt så godt på deres job.

lørdag

02. nov

kl. 19:00 - 21:00

Frisør Knold - Kastetvej 21, 9000 Aalborg

Foredrag: Team Tvilling

Hør jerntvillingerne Steen og Peder Mondrups unikke historie – fra de kom til verden tre måneder for tidligt til de 34 år senere gjorde det umulige: Nemlig at gennemføre en Ironman. Hør jerntvillingerne Steen og Peder Mondrups unikke historie – fra de kom til verden tre måneder for tidligt til de 34 år senere gjorde det umulige: Nemlig at gennemføre en Ironman.

Du finder Frisør Knold her


Frisør Knold

Kastetvej 21, 9000 Aalborg

kontakt@frisorknold.dk

+45 6060 6786