Online booking
Online booking

STRESSCOACHING OG PSYKOTERAPI

Vi hjælper dig videre i livet

DER ER EN REVNE I ALTING. DET ER SÅDAN, LYSET KOMMER IND

Om nyd dagen


Tag mig helt og ikke halvt - for at elske rigtigt, skal jeg være nøgen. Husk, at for hvert minut du er vred, mister du tres sekunders lykke.

Inger Høng påstår, at vi mennesker skræmmes mere af vores lys end af vores mørke, og i jantelovens Danmark er det ikke altid velset at stikke næsen frem og bryste sig af sin storhed. Samme Inger mener ydermere, at når vi i modsætning til at gøre os selv små lader vores lys skinne, tillader vi andre at gøre det samme.

Velkommen hos NYD DAGEN. Vi ser frem til at tage godt imod dig.

Inger Høng

Indehaver, stresscoach

Jeg har erfaret, at kroppen kan sige STOP, når der ikke kan være flere stressudløste dråber i glasset, men det betyder ikke, at livet er slut.

Der er et også et dejligt liv på den anden side af en stressperiode, hvis man får den rigtige hjælp.

Rikke Tønnesen

Psykoterapeut

Personligt har jeg altid interesseret mig for relationer mellem mennesker. Det er den udfordrende side i relationerne til andre og til mig selv, som har skabt mit ønske om at forstå og udvikle mig personligt. Ligeledes har de inspireret mig til at uddanne mig til psykoterapeut, for både fagligt og menneskeligt at kunne støtte og bistå andre mennesker i deres personlige udvikling.

Peter Balder Poulsen

Stresscoach

Jeg arbejder ud fra den eksistentiel- humanistiske psykologi. Som navnet antyder, om at eksistere, og om hvad det vil siger at være et menneske. Grundantagelsen er, at mennesket gennem sine valg har en frihed til at skabe og vælge sit eget liv.

Gry Villstrup

Stresscoach

Jeg tilbyder et stresscoachforløb, hvor du bliver mødt af en reel coach med høj faglighed. Et forløb der tager udgangspunkt i, at stresscoaching ikke er en livslang proces, men et forløb der præsenterer nogle simple redskaber. Brugt over tid kan de hjælpe dig til et liv, hvor det ikke er stressen, der har kontrollen, men hvor du har kontrol over din stress.

Åbningstider


mandag: 09:00 - 16:30

tirsdag: 09:00 - 16:30

onsdag: 09:00 - 16:30

torsdag: 09:00 - 16:30

fredag: 09:00 - 15:30

lørdag: Lukket

søndag: Lukket

Konsultation uden for åbningstid efter aftale.


Faciliteter


Tavshedspligt

Fleksible åbningstider

Gratis parkering lige ved døren

Tæt på offentlig transport

Vores ydelser og priser


Stress kan behandles - få livskvaliteten tilbage med stresscoaching

Stress nedsætter livskvaliteten betydeligt, men stress kan behandles i et effektiv stressforløb, hvor du med små daglige skridt vender tilbage til et liv med mere ro og livskvalitet.

Det siger vores klienter


Mikkel Berg

- Sygeplejer

Jeg har fulgt Peters stresscoaching-forløb efter, at jeg gennem længere tid havde følt mig stresset på både arbejde og i mit privatliv. Jeg tog stresstesten, inden jeg kom til første samtale, og den viste, at jeg havde en score på 204, hvilket forklarede hvorfor jeg følte mig stresset og udbrændt.

Anne-Mette Thomsen

- Socialrådgiver

Jeg har været på en hel del kurser gennem tiden, men dette forløb hos Inger har klart været det mest givende og lærerige. Inger har på bedste vis lært mig små simple teknikker, der dog har ændret hele mit billede af mig selv og mine muligheder for at skabe den hverdag og det liv, som jeg ønsker mig. Det er jeg Inger dybt taknemmelig for.

Line Pilgrim

- Selvstændig forretningsindehaver

Når man er ramt af stress, er man ude af balance og har brug for hjælp. Rikkes veltilrettelagte proces fik mig til at føle mig holdt i hånden allerede fra første møde. Tryghed er guld værd i den situation. Som person er Rikke meget nærværende og forstår at veksle mellem det kærlige og det håndfaste. Og så er hun selv et godt eksempel på balance opnået ved at tage egen medicin. Jeg har fået stor respekt for faget stresscoaching og for den måde, Rikke griber det an på. Jeg kan i høj grad anbefale Rikke".

STRESSCOACHING

I alt 8 sessioner - spar 750 kr.

Tilbud - 4.995 kr.

Blog


20. januar 2020

Er dit lys tændt eller slukket?

Igennem mit arbejde med projektioner ved jeg, at det, jeg ser i andre, handler om noget i mig selv, jeg endnu ikke vil stå ved. Finder jeg fx en anden person dominerende og alt for meget, kan jeg være nysgerrig på, om der er situationer i mit liv, hvor jeg - uden at ville være ved det - selv fylder det hele og ikke giver plads til andre. Omvendt kan det også handle om, at jeg har lukket helt ned for den side af mig og aldrig tillader mig selv at være dominerende.

Uanset om vi taler om mørke eller lyse projektioner, er der altså udviklingspotentiale til mig, hvis jeg er åben for at tage de sider, som jeg ser i andre, hjem og vedkende mig, at jeg selv rummer lignende sider.

Så hvad handler det egentlig om, når jeg elsker at se andre udfolde deres talenter? Jeg tegner ikke specielt godt, mine volleyballkompetencer hører efterhånden fortiden til, og jeg ejer vitterligt intet talent udi bordfodbold… Hvordan kan jeg så tage de lyse projektioner hjem og tage ejerskab over dem? Det kan jeg blandt andet ved at se på, hvilke egenskaber det er, jeg beundrer i andre. Det kunne fælles for de tre ovenstående eksempler være: at være dedikeret, dygtig og stolt af sin præstation, at have talent og modet til at stå ved det, at turde stå i sit eget lys og shine i allerhøjeste grad.

Og så kan jeg jo være nysgerrig i forhold til i hvor høj grad, jeg anerkender mig selv, når jeg udviser dedikation, dygtighed, stolthed, talent og mod til at stå ved mig selv og shine hele universet op.

Lyder det genkendeligt i dine ører, eller er du allerede god til at stå i dit lys?

Marianne Williamson påstår, at vi mennesker skræmmes mere af vores lys end af vores mørke, og i jantelovens Danmark er det ikke altid velset at stikke næsen frem og bryste sig af sin storhed. Samme Marianne mener ydermere, at når vi i modsætning til at gøre os selv små lader vores lys skinne, tillader vi andre at gøre det samme.

04. februar 2020

At tilpasse sig

Jeg har brugt meget energi igennem mit liv på at tilpasse mig. Jeg har som barn boet mange steder i landet og skiftet skole mange gange. I mit voksenliv har jeg haft mange forskellige arbejdspladser. En indre tvivl på, hvem jeg i virkeligheden selv var, og om jeg dybest set var god nok, som den jeg var, medførte, at jeg rettede blikket udad og handlede i overenstemmelse med, hvad jeg forestillede mig, andre mennesker gerne ville have. Jeg havde en overbevisning om, at andre ville forlade mig, hvis jeg blot var mig selv.

Det er et mønster, jeg er startet på tidligt i mit liv, hvor mine forældre blev skilt, da jeg var under et år gammel, og min mor og jeg flyttede fra min far og storebror. Mine forældre var moderne i 70'erne, og naturligvis skulle jeg besøge min far hver anden weekend.

Rent urbiologisk sker der dog det, at når en unge bliver forladt af sin mor, så dør den. Så DØR den! Det skete på ingen måde i mit tilfælde. Tværtimod har jeg en kærlig og omsorgsfuld far, som altid har gjort sit bedste for at passe på mig, og efter weekenden kom jeg igen hjem i "reden" til min mor. Men lad os alligevel blive ved idéen om, at der langt nede i min urbiologiske underbevidsthed satte sig en frygt for at blive forladt.

10. februar 2020

Selvkærlighed

Udover det åbenlyse velvære i at få massage og pleje min krop med lækre produkter er der også en mere langsigtet fordel. Med mine handlinger "fortæller" jeg nemlig mig selv, at jeg er værd at drage omsorg for, at jeg er værd at forkæle, at jeg er værd at bruge tid og penge på, at JEG ER VÆRD AT ELSKE!


Nu er det jo ikke sikkert, at massage, hår- og hudpleje er topmålet af luksus og selvforkælelse for dig. Så tag dig gerne et øjeblik (eller længere) og mærk efter, hvordan du lader op. Hvad som giver dig overskud. Gad vide, hvad du vil bruge din tid på, hvis du blot har dig selv at tage hensyn til. Hvis du ikke skal sætte andres behov før dine egne. Er det at være alene? Hygge med andre? Læse en bog? Gå en tur? Tage i skoven? Til stranden?

Vi er alle forskellige og lader derfor op på forskellige måder. Måske har du som jeg flere forskellige måder at forkæle dig selv på. Når vi mærker vores behov og handler på dem fra et kærligt sted i os, udøver vi selvkærlighed. Samtidig sætter vi andre mennesker fri til at mærke deres behov og handle på dem.

16. marts 2020

Nuets Kraft

Hvis vi ikke er bevidste om at tage kontrollen over vores tanker, er der risiko for, vi begynder at ruminere (ruge, gruble og bekymre os). Tit kører tankerne i ring over noget, som er sket i fortiden, fx hvad vi burde have sagt eller gjort, og det kan medføre depression. Andre gange bekymrer vi os om fremtiden, og hvordan det dog skal gå, og det kan medføre stress. Uanset om vi ærgrer os over fortiden eller bekymrer os om fremtiden, forhindrer vi os selv i at være til stede i nuet og nyde livet, som det er - lige nu.

Ved at praktisere meditation og mindfulness træner du at være til stede i nuet, og du bliver bevidst om, at dine tanker om fortiden og fremtiden bare er, hvad de er - nemlig tanker. Blot en mental forestilling om vores fortælling om virkeligheden, de ER ikke virkeligheden.

Det handler om at træne evnen til at lade gå på tilknytningen til disse tanker og ikke mindst følelserne, de medfører. Mere jordnært kan man også sige, vi træner vores pyt-muskel. Det handler altså ikke om at ændre vores tanker, det handler om at justere, hvordan vi forholder os til dem

Hvis du er lykkelig, er det sandsynligvis din egen skyld, for der er masser af ting i verden at være ulykkelig over.

Robert Storm Petersen
Tegner, Humorist

Begivenheder


torsdag

21. mar

kl. 11:00 - 14:00

Fløjstrup Skov - 8000 Aarhus

Fællestur i skoven

På en fællestur gennem skoven vil vi gennem øvelser og lege lære skovens forskellige træer at kende. Efterfølgende arbejder eleverne gruppevis med udvalgte træer, deres kendetegn og anvendelse. Vi går på jagt efter smådyr på udvalgte lokaliteter. Hensigten er at lære de almindeligste af skovens mange insekter og andre smådyr at kende samt at forstå deres betydning i skoven.

På udvalgte steder undersøger vi sammenhængen mellem de små dyr og deres forskellige levesteder som fx skovbund, træstub og træstamme. Vi undersøger enkle kårfaktorer (lys, temperatur og pH)

Vi undersøger sammenhængen mellem de små dyr og deres forskellige biotoper som lysninger, skovbryn, samt ung og gammel skov. Der arbejdes med kårfaktorer som lys, temperatur, pH, jordtype og bevokssning. Der forudsættes kendskab til skovens almindeligste træer.

Vi lærer de almindeligste af forårsskovens planter at kende. For at fastholde det indlærte, laver vi en lille flora. Vi undersøger udvalgte lokaliteter. Her bestemmer vi skovtype og planter med de tilhørende kårfaktorer temperatur og lys. Vi arbejder med biodiversitetsbegrebet og hvad det betyder for naturen. Vi indsamler og registrerer arter I forskellige biotoper og sammenligner fangsterne.


mandag

07. okt

kl. 19:00 - 21:00

Nyd dagen - Strandgade 4, 8500 Grenå

Foredrag: Born to Run

Vi kender Born to Run som tvillingerne, der sammen gennemførte den så godt som umulige bedrift, nemlig en Ironman. Tvillingerne Jørn og Brian Kanstrup kom til verden i 1980, 3 måneder for tidligt. Peder fik ikke nok ilt under fødslen, hvilket betød han blev spastisk lammet, har siddet i kørestol hele sit liv og har brug for hjælp i døgnets 24 timer, mens Steen fik fuld førlighed. Sammen medvirker de i Tv2-programmet “Born to Run – Danmarks sejeste jernmænd”, hvor seerne følger brødrene i tykt og tyndt og hvor de fortæller om deres store livsprojekt Born to Run.

lørdag

02. nov

kl. 19:00 - 21:00

Nyd dagen - Strandgade 4, 8500 Grenå

Stian Tornhøj

Stian Tornhøj har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang til stress som livsvilkår, der har hjulpet mange mennesker, såvel foredragstilhørere som klienter. Hans eget koncept, Stressnavigation, er videnskabeligt funderet og erfaringsmæssigt afprøvet med succes. Et koncept, der kan anvendes i jeres organisation, på ledelsesmæssigt såvel som personligt niveau.

tirsdag

12. nov

kl. 15:00 - 19:00

Nyd dagen - Strandgade 4, 8500 Grenå

10 års jubilæum

I forbindelse med Rikke Tønnesens 10 års jubilæum afholdes der reception. Der vil blive serveret lidt godt til ganen i løbet af eftermiddagen. Klienter, forretningsforbindelser, familie og venner er velkomne til at kigge forbi til en hyggelig eftermiddag, hvor vi vil fejre Rikke med faldara, tjubang, taler og sang. Vi krydrer dagen med amsser af røverhistorier.

Kontakt


Nyd dagen - coaching for livet

Strandgade 4, 8500 Grenå

kontakt@nyddagen.dk

+45 6060 6786