Kontakt Hjalte Bruun
Kontakt Hjalte Bruun
##HEADER_ALT##

Hjalte Bruun Consulting

Senior konsulent med speciale i Lean optimering og transformation, turn-around, business development og interim ledelse.

Jeg tror på at et produkt, en proces, en virksomhed eller en organisation altid har et potentiale for forbedring. Men mest af alt tror jeg på at alle mennesker, har et ønske om at præstere bedre eller mere. Nogen bevidst, andre ubevidst. Nogen alene, nogen sammen med andre. Jeg har evnen, kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med at indfri dette potentiale.

Hjalte Bruun
Konsulent og ejer, Hjalte Bruun Consulting

Udnyt jeres potentiale

Vækst og optimér jeres virksomhed

Senior konsulent med speciale i Lean optimering og transformation, turn-around, business development og interim ledelse.

"Jeg tror på at et produkt, en proces, en virksomhed eller en organisation altid har et potentiale for forbedring. Men mest af alt tror jeg på at alle mennesker, har et ønske om at præstere bedre eller mere. Nogen bevidst, andre ubevidst. Nogen alene, nogen sammen med andre. Jeg har evnen, kompetencerne og erfaringen til at hjælpe dig med at indfri dette potentiale."

Med min energi og entusiasme formår jeg at motivere kunder jeg samarbejder med. Jeg skaber nemt tillid på grund af min autenticitet og ærlighed og har et højt energi- og handlings-niveau.

Rundt bord med tre stole

I er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg kommer ligeledes gerne forbi jer til en snak om de udfordringer og de muligheder som I måtte stå med.

Skulle min faglige profil ikke passe med den udfordring I står over for, kan jeg nemt hjælpe jer videre og finde den rette konsulent eller personer, som passer på jeres behov.

Desuden står jeg altid for høj faglig og personlig integritet, så jeres udfordringer og data vil ikke blive delt.

Som konsulent evner jeg at se, hvad der ligger foran af udfordringer og muligheder og kan viderebringe dette fremsyn for kunder. Min involverende tilgang i kommunikation og proces, sikre forankring af løsninger hos kunderne.

Erhvervsmæssig baggrund

Erfaren leder og konsulent med mere end 20 års erfaring der kan vækste og optimere jeres virksomhed. Jeg har høj faglighed og er motiverende, energisk og loyal.
 1. Hjalte Bruun Consulting

  Konsulent og ejer, Hjalte Bruun Consulting

 2. Sky-watch

  Head of Operations, Støvring

  Sky-watch logo
 3. Serenergy

  Head of Operations, Aalborg

  Logo Serenergy
 4. Grundfos

  Lean afd. leder, Technology & Development, Bjerringbro

  Logo Grundfos
 5. Siemens Gamesa

  Strategic Lean Manager, Global Performance

  Logo Siemens Gamesa
 6. Novo Nordisk

  Lean Project Manager

  Logo Novo Nordisk

Referencer

Profilbillede af Hans Jensen

Hans Jensen

Finans og administrations-chef - Sky-Watch A/S
Jeg har arbejdet sammen med Hjalte i 1½ år hos Sky-Watch og vi har haft et fortrinligt samarbejde. Hjalte tog over på et produktion og supply chain setup med et større behov for optimering. Dette indebar implementering af nyt ERP system og optimering af tværorganisatoriske processer. Dette er nu gennemført og kvaliteten er løftet markant i forhold til hvor vi var tidligere og det har Hjalte bidraget væsentligt til. Desuden har jeg altid haft et godt samarbejde med Hjalte.

Samarbejdspartnere

Et udpluk af tidligere og nuværende samarbejdspartnere.

Blog

20. januar 2021

Begår du disse fejl?

"Det fik mig til virkelig at reflektere over, hvor mange fejl jeg har lavet. Og jeg synes det er rimeligt at sige, at jeg har lavet mange fejl. Så at vælge min favorit har været en udfordring. Jeg tænker tilbage som 16 år siden, da jeg faldt i forbedring, sagde min manager til mig, at jeg ville være ideel til det, eller jeg valgte ikke forbedringer, forbedring valgte mig. Og jeg gik på puben. Det var en onsdag. Og jeg gik på puben den aften. Og efter, efter at jeg har fået bekræftelsesbrevet til at sige, bliver jeg nu en slank træner i en, i en regeringsorganisation.

Og jeg fortalte mine venner, at det var det, jeg skulle blive, og min bedste ægtefælle så på mig. Og han sagde: "Åh, en af dem." Så tal med mig. ”En af dem,” gik han, “en af dem, der kommer ind i, hvor folk arbejder og fortæller ham, hvordan de kan gøre deres job bedre. Hvis du kommer ind, hvor jeg arbejder, og fortæller mig, hvordan jeg kan gøre mit job bedre, vil jeg bede dig om at gå væk ”eller ord i den retning. Og så jeg aldrig, jeg har aldrig lyttet til det. Jeg bare, jeg lo det af. Og så tænker jeg at kunne lide tre, fire uger senere, da jeg lærte om magert og om forbedringer, og jeg deltog i en visuel styringstræning, og det handlede om performance boards, whiteboards.

09. marts 2021

Lean-bloggen

Jeg elsker lean produktion. Hvilken bedre måde end at skrive om det i en blog. Derudover er det en måde at sprede noget af min anvendte forskning ud til offentligheden. Få praktikere læser akademiske papirer, men google deres problemer. Jeg gør det heller ikke for penge. Sandt nok er der lidt reklame, men dette dækker ikke engang udgifterne. Jeg kunne sandsynligvis tjene penge på bloggen mere, men det vil jeg ikke! Desuden er den store fordel - som jeg ikke engang havde forventet, da jeg startede - de kontakter og viden, jeg får gennem denne blog. Det tager lang tid at skrive bloggen regelmæssigt, men jeg nyder virkelig den. Jeg håber, du også nyder det

14. april 2021

Målgruppen

Bloggen henvender sig til professionelle i branchen med det formål at hjælpe med styringen af daglige fremstillingsproblemer. I teorien lyder alt let; i praksis er det imidlertid en enorm udfordring at implementere lean på butiksgulvet med dets utallige problemer og betydelige kompleksitet. Denne blog har til formål at hjælpe branchefolk med disse opgaver.

Den primære forfatter af denne blog er mig: Christoph Roser, professor i produktionsstyring ved Karlsruhe University of Applied Sciences. Jeg skriver baseret på årtiers erfaring med implementering af lean-produktion hos Toyota i Japan, som konsulent hos McKinsey & Company og som lean-ekspert og manager hos Robert Bosch GmbH. For mere information kan du læse min biografi på Christoph Roser, se på mine publikationer eller kontakte mig for rådgivning, taler og træning.

Videoer

Introduktion til Lean

Center for Lean er en organisation hvor vores vision er at give interesserede personer mulighed for at udvikle unikke kompetencer igennem undervisningsforløb fra vores konsulenter, der til dagligt arbejder med implementering af Lean i danske organisationer.

Dine KPI'er

Lær hvordan du skal designe dine KPI’er
Hvordan der arbejdes med målstyring
Om brug af KPI’er (Key Performance Indicators)
Lær at opbygge målstyringstavler
Planlægning gennem synlig dagligdag
Lær om synlig projektstyring (tavleformål og -systemer)
Strategisk projektstyring
Opfølgning fra ledelsen

Lean Manager

Skulle du senere have interesse i yderligere uddannelse har du mulighed for at opgradere kurset med Master Black Belt Lean Konsulent uddannelsen og deltage i yderligere 4 dages undervisning + 1 certificeringsdag. Her vil der være fokus på Lean coaching, policy deployment, gemba walks, udvikling og facilitering af eget tavlekoncept og afholdelse af Kaizen event.